قهوه Oliang

(Types Of Coffee Drinks (18

Oliang

 

قهوه ای قویع و محبوب در تایلند. پودر Oliang ترکیبی از قهوه  و مواد تشکیل دهنده ای مانند ذرت، سویا و کنجد می باشد.

به طور سنتی با استفاده از وسیله ای بنام “tung tom kah fe” دم می شود، که یک حلقه فلزی با دسته و یک کیسه پارچه ای متصل به آن می باشد.

پودر Oliang را در کیسه پارچه ای ریخته و آب گرم را به آن اضافه می کنند، و کیسه مانند چای کیسه ای کمی درون آب خیس می خورد و آماده سرو می شود.

 

کوک بنوش، کوک شو

فروشگاه

دانستنیهای قهوه

قهوه Oliang

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *