قهوه برزیلی
Brazilian Coffee Beans
قهوه مرغوب برزیل:
حدود یک سوم کل قهوه جهان در برزیل رشد می کند و بسیاری از قهوه مرغوب برزیل، با نام سانتوس برچسب گزاری می شود بعد از آنکه آن از طریق بندر حمل می شود.
برزیل بزرگترین صادرکننده قهوه در جهان است که تقریبا ۶۰ درصد قهوه جهان را تامین می کند – که البته بخشی از این به وسعت این کشور وابسته می باشد. در حالی که برزیل یک صادر کننده قدرتمند است، ارتفاع متوسط برای تولید قهوه تنها حدود ۱۱۰۰ متر می باشد.
این به عنوان بیشترین ارتفاع رشد قهوه (که بین ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ متر هست) بیان می شود، اما برخی از محصولات قطعا زیر این آستانه می افتند.بسیاری از ترکیبات با کیفیت قهوه اسپرسو، در Bourbon Santos یا Brazil Cerrado ساخته شده، به دلیل توانایی و قابلیت قهوه های برزیلی برای دارک روست شدن، بودن تلخ شدن بیش از حد آن می باشد. بخشی از این به طعم ملایم و متعادل، دانه های قهوه برزیلی مربوط می شود.
– محدوده ارتفاع از سطح دریا: ۴۰۰ تا ۱۶۰۰ متر بالاتر از سطح دریا
– زمان برداشت: ماه May و September
– تولید قهوه سالانه: ۴۰ تا ۶۰ میلیون کیسه
مروری کلی بر قهوه برزیلی:
اگر بخواهیم مروری کلی بر قهوه برزیلی داشته باشیم، می توان گفت: بهترین قهوه برزیل دارای اسیدیته نسبتا کم است، و یک طعم و به اصطلاح بادی (Body Taste) شیرین دیوانه کننده و خاص (تلخ-شیرین با یک مزه شکلاتی)، را ارائه می دهد.اکثر قهوه سبز برزیل روست نشده، خشک تهیه شده اند (شسته نشده، طبیعی).
مطلوب ترین جنبه یک قهوه برزیلی قیمت آن است- اما پس از آن، خلوص این قهوه باعث می شود تا مقبولیت بیشتری به این دانه های قهوه داده شود، این باعث ایجاد یک ویژگی برای بسیاری از ترکیبات آن می شود.
از آنجا که قهوه های برزیل در ارتفاع نسبتا کم رشد می کنند، دانه های قهوه برزیل به طور خاص متراکم نیستند. قهوه برزیل با طعم ملایم شروع می شود، و در ادامه تمایل دارد تا کاملا تهی از طعم شود.