قهوه نامه (۹)

(Glossary of Coffee (9

Conical Burr Grinder:

آسیاب قهوه با تیغه مخروطی:

یک آسیاب تیغه مخروطی دارای دو تیغه مخروطی شکل است که در داخل یکدیگر قرار می گیرند؛ دانه های قهوه بین دو سوراخ سقوط می کنند و بین آنها قرار می گیرند و آسیاب می شوند و دانه های قهوه ی خیلی سخت را نیز بهتر از یک آسیاب با تیغه چرخشی معمولی؛ آسیاب می کند.

آسیاب های قهوه با تیغه مخروطی در درجه آسیاب Medium و Fine بهتر از درجه Coarse (درشت) عمل می کنند. این نوع آسیاب قهوه می تواند الکتریکی باشد یا بطور دستی کار کند.

 

Color Sorting:

دسته بندی کردن قهوه بر اساس رنگ:

دسته بندی کردن قهوه با جداکردن دانه هایی که نشانه های رنگی ای برای معیوب بودن دارند، انجام می پذیرد.

طبقه بندی قهوه  بر اساس رنگ اغلب توسط دستگاه های مرتب سازی اپتیکی انجام می شود که دارای دوربین هایی با سرعت بالا هستند که جریان و حرکت دانه های قهوه را مراقبت می کنند و با یک سیستم جریان جتی هوا برای برداشتن دانه های معیوب، عمل می کنند.

بیشتر قهوه ها با کیفیت بالا شامل دسته بندی رنگی به صورت دستی هستند که به طور سنتی توسط زنانی که دانه های قهوه را بروی تسمه های نقاله و یا بروی میز قرار دارند کنترل کرده و قهوه ها را جداسازی و دسته بندی می کنند.

 

Complex Coffee:

تلفیق بسیاری از ویژگی های عطر و طعم و مزه، که در نوشیدنی قهوه در چند لایه پیچیده حس می شود، می باشد.

تصور عمومی از یک قهوه، شبیه به قضاوت کردن درباره “تعادل” یا “دارای ساختار” بودن قهوه است.

 

Conduction:

انتقال حرارت بین مواد. در قهوه، هدایت گرمایی با انتقال و ارزش حرارتی که در یک سیال متحرک رخ می دهد، مقایسه می شود. که درمورد روست کردن قهوه بکار می رود.

 

Convection:

انتقال گرما از طریق حرکت توده ای یک سیال.

Convection در مورد روست کردن یا بو دادن قهوه و اینکه هوای گرم در حال حرکت به عنوان یک سیال در محفظه کوره جریان دارد، بحث می کند.

 

Conventional:

Conventional  یا مرسوم و سنتی، به این معنی است که قهوه، مجوز ارگانیک را در تجارت قهوه ندارد.

 

(انتشار با ذکر منبع www.onlinecoffee.ir )

 کوک بنوش، کوک شو

 

فروشگاه

دانستنیهای قهوه

قهوه نامه (اصطلاحهای قهوه. ۹)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *