قهوه اتیوپی
Ethiopian Coffee Beans
(بخش دوم)
دانه های قهوه سبز اتیوپیایی:
طرح “تبادل قهوه اتیوپی” (ECX) در سال ۲۰۰۸ برای ایجاد قیمت گذاری و کمک به حمایت و حفاظت از کشاورزان از نوسانهای بازار آغاز شد که می تواند معیشت آنها را تحت تأثیر قرار دهد و تولید قهوه را به یک کالای پایدار تر تبدیل می کند، و اجازه می دهد که انبار، تجارت، داد و ستد قهوه با ثبات بیشتری صورت پذیرد.
وارد کنندگان قهوه سبز با توزیع کنندگان و همکاران در اتیوپی کار می کنند تا قهوه را به ایالات متحده و کانادا وارد کنند. از آنجا، آنها را به تعداد زیادی محموله کوچک تر می شکنند و به صورت فله در اختیار روسترها برای روست کردن (بودادن) قهوه قرار می دهند و در نهایت به خرده فروشان که به عموم و فروشگاه های خرده فروشی و مواد غذایی همکاری دارند، فروخته می شوند.
ارتفاع رشد:
ارتفاع بالای اتیوپی (۱۵۰۰+ متر) تمام قهوه های سبز اتیوپیایی را به عنوان دانه قهوه “به شدت رشد یافته”(SHG) یا “دانه به شدت سخت” (SHB) واجد شرایط می سازد.
قهوه هایی که با شرایط اصطلاحا SHG، به علت ارتفاع زیاد از سطح دریا، رشد کند و آرامی را دارند، باعث می شود که مواد مغذی بیشتری به دانه های قهوه تحویل داده شود و آنها به حالت متراکم تر (با چگالی بالا) و عطر و طعم شاداب تر تبدیل شوند.
برندهای قهوه اتیوپی:
قهوه اتیوپی معمولا بر اساس منطقه به طور مثال Sidamo، Yirgacheffe، Harrar و غیره به فروش می رسند، همچنین به عنوان یک عنصر منحصر به فرد است، حتی اگر کمترین مقدار آن در مخلوط قهوه گنجانده شود.
برنامه Starbucks Reserve چندین قهوه اتیوپیایی را در گذشته ارائه داده است. به طور کلی، مصرف کنندگان می خواهند از یک تامین کننده که می توانند قهوه را تازه روست کند،
خریداری کنند و دانه قهوه را سفارش دهند. قهوه هایی که روست شده اند و یا قبل از آسیاب و در قفسه های فروشگاه هستند یا در مراکز توزیع قرار می گیرند طعم خود را ظرف چند هفته از دست می دهند و کل این زنجیره توزیع به این معنی است که می تواند هفته ها یا ماه ها پیش از آنکه قهوه حتی در آن قفسه ها قرار گیرد به پایان برسد.
قهوه در فرهنگ اتیوپی:
در اتیوپی، قهوه یک بخش مهمی از فرهنگ می باشد و به عنوان یک رویداد روزانه در مراسم قهوه اتیوپیایی محترم شمرده می شود.اکثر تاریخ نویسان موافقند که قهوه اولین بار در اتیوپی آغاز شده است، هرچند بحث در مورد این موضوع وجود دارد.
اتیوپی، جایی است که سرچشمه های داستان اغلب از آنجا گفته می شده که: از یک پرورش دهنده بز که رفتارهای عجیب و غریبی را در گله بز خود پس از خوردن انواع حبه هایی از یک درخت خاص مشاهده کرده بود.
با بردن حبه ها به یک صومعه، راهب ها آنها را مانند چای دم کردند و قهوه از ته نشینی آن حاصل شد و در سراسر منطقه و در نهایت جهان گسترش یافت.
(انتشار با ذکر منبع www.onlinecoffee.ir )
کوک بنوش، کوک شو
فروشگاه
دانستنیهای قهوه