روش نگهداری قهوه
هنگامی که ما قهوه تازه بو داده شده را داریم، مایل هستیم که این ویژگی را تا آنجا که ممکن است حفظ کنیم. ما طعم و عطرهای قوی و عالی را دوست داریم و آنها را در هر فنجانی می خواهیم.
چهار عنصر که باعث
شکستن و کاهش کیفیت قهوه هستند:
• نور
• هوا (اکسیژن)
• حرارت
• رطوبت.
به همین دلایل است که قهوه ها را در بسته یا قوطی ها با سوپاپ یک-طرفه بسته بندی می کنند، که بهگازهایی که از طریق فرآیند روست یا بودادن قهوه ایجاد می شوند، اجازه دهد که خارج شود (بنابراین کیسه ها باد نمی کنند) اما اجازه نمی دهد هوا یا رطوبت وارد بسته ها شود.
همچنین به همین دلیل ما توصیه می کنیم اگر شما در جایی معتدل هستید، قهوه را در یک کابینت سرد و تاریک نگه دارید- اما اگر شما در جای گرمسیر زندگی می کنید و یا در تابستان، قهوه های شما دوست ندارند در معرض دمای بیشتر از ۳۰ درجه سانتیگراد قرار بگیرند.
به طور مثال، طعم و مزه قهوه “اسپرسو تازه” بهتر است، زیرا به واقعیت طعم آن قهوه نزدیکتر می باشد و در طعم آن غنای بیشتری وجود دارد. بهتر است در چند هفته اول بعد از بودادن، قهوه استفاده شود تا از نوشیدن آن لذت بیشتری ببریم و توصیه می شود مقادیر کمتری را به طور مرتب خریداری کنید تا بتوانید عطر و طعم کامل Body قهوه تازه را حس کنید و بچشید.
عطر و طعم قهوه:
عطر و طعم در دانه های قهوه بوسیله انتشار رایحه و توسط روغن آن ایجاد می شود. در قهوه این دو مرحله قابل مشاهده است: اول اینکه، روغن درون دانه ها مثل عرق کردن، خارج می شود و آنها را به مانند لایه ای براق پوشش می دهد
و دوم زمانیکه قهوه آسیاب یا پودر شود عطر قوی را که شما انتظار دارید را بسرعت از دست می دهد و در نتیجه به مرور زمان، هنگام باز کردن پاکت یا بسته آنها خواهید دید
که عطری که شما انتظار دارید، استشمام نمی کنید. پس تا حد امکان قهوه تازه با روست تازه تهیه کنید، از آسیاب قهوه تا قبل از مصرف خودداری نمایید و در ظرف یا کیسه دربسته نگهداری نمایید تا بوی محیط را جذب نکند. در محیطی خنک و دور از نور خورشید (مثلا در کابینت) آن را نگهداری کنید، جایی که تغییر دمایی زیادی نداشته باشد.
قبل از مصرف قهوه، آن مقدار لازم را با آسیاب های معمولی خانگی با درجه آسیاب مناسب، آسیاب کرده تا عطر و مزه بهتری از آن استخراج شود و از نوشیدن آن لذت بیشتری ببرید.