قهوه کنیا

(بخش اول)

Kenya Coffee Beans

 

قهوه کنیا شناخته شده بخاطر طعم وعطر غنی همراه با عمق، اسیدیته با طعم گسی و رایحه­ای مطبوع. دانه­ هایقهوه کنیایی طعم­هایی پیچیده ای از میوه را دارا هستند.

ارتفاع رشد: ۱۴۰۰ تا ۲۰۰۰ متر از سطح دریا

تنوع (گونه): عربیکا

دوره برداشت: ماه نوامبر – دسامبر

فرآیند تولید: کاملا شسته شده، خشک شده توسط خورشید بر روی تخت های بزرگ

رایحه: شیرین، گل

طعم: ترنج، توت، لیمونگراس (بوی لیمویی)

Body: غنی، سنگین

Aftertaste: طعم گسی

اسیدیته: بالا

 

قهوه های کنیایی، قهوه های سبز مرطوب (شسته شده) و دارای Body معمولا کامل یا متوسطی می باشند.

دسته بندی های قهوه کنیا:

این قهوه برای شیرینی بالا و طبیعت منحصر به فرد این قهوه، یعنی شیرینی و اسیدیته بالا را توأمان دارند! معروف است. نمایش طعم و رایحه ای قوی با Aftertaste طعمی گسی، مزه ای شبیه به قهوه اتیوپی ولی با Body غنی کاملتر از قهوه اتیوپیایی می باشد.

 

بهترین قهوه های کنیایی:

یک قهوه خوب کنیایی با طراوت و پاک و ترد، لزوما ظریف نیست و به طور معمول بسیار متعادل است. دارای نت های لیمویی مرکبات، یا حتی فلفل، همراه با تن شاه توت (یا تمشک) ممکن است در آن وجود داشته باشد. Aftertaste قهوه کنیایی ممکن است کاملا خشک با مزه لیمویی درآن یا شاید مزه شرابی باشد.

بهترین قهوه های کنیایی آنهایی خواهند بود که توسط روسترهای محلی قهوه {تازه روست (بودادن) شدهتهیه شده باشند، کسانی که با دلال­ها و همچنین کشاورزان در کنیا کار می کنند.

علامت های تجاری قهوه کنیا:

قهوه ها از کنیا اغلب توسط برندهایی مانند استارباکس Starbucks و یا آمازون Amazon، که هفته ها یا ماه ها قبل از فروش روست شده اند، به فروش می رسد. این فاصله زمانی عطر و طعم قهوه را تضعیف می کند و می تواند باعث تعجب مصرف کننده شود که چرا این قهوه معمولی، رتبه بندی بالایی شده است.

مزه و بو قهوه در عرض چند هفته پس از روست شدن شروع به کاهش می کند – این فرآیند اگر قهوه آسیاب شده باشد به چند روز تقلیل می یابد. در حالی که بسته بندی مناسب یک روش برای کمک کردن به بهبود این روند می باشد.به صورت ایده آل برای سفارش، شما همیشه می خواهید یک تامین کننده را پیدا کنید که قهوه تازه روست شده را ارائه دهد.

Kenyan Karatina AA در ماه آگوست ۲۰۱۵ تحت برنامه رزرو استارباکس Starbucks قرار گرفت. این یکی بخاطر داشتن طعم ها از جمله لیمو، شکلات تلخ و کشمش سیاه شناخته شده است.

(ادامه در بخش دوم)

قهوه کنیا Kenya Coffee Beans (بخش دوم) 

 

(انتشار با ذکر منبع www.onlinecoffee.ir )
 کوک بنوش، کوک شو

فروشگاه

دانستنیهای قهوه

 

قهوه کنیا Kenya Coffee Beans

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *