قهوه کنیا

(بخش سوم)

Kenya Coffee Beans

 

در ادامه بخش اول و دوم:

 

پردازش دانه های قهوه:

درجه بندی مکانیکی و الکترونیکی- وزن (چگالی)، اندازه، شکل و رنگ –پس از آسیاب کردن و کمک کردن به جداسازیبهترین دانه های قهوه صورت می­گیرد و همچنین از بین بردن دانه های معیوب که ممکن است باعث ایجاد طعم و مزه بد قهوه ها شود.

با توجه به سیستم ارزیابی تدوین شده توسط هیئت بازرگانی قهوه کنیا، بدترین دانه های قهوه تحت عنوان “کلاس یک” طبقه بندی شده و بهترین آنها “ده” است. یک دانه ممکن است براساس اندازه اش AA رتبه بندی شود، اگر چه فقط چهار یا پنج درجه در این سیستم طبقه بندی وجود دارد، که به این معنی است که آن دانه جز بهترین کیفیت دانه قهوه نبوده است.

 

قهوه برتر جهان:

از میان همه قهوه های برتر در جهان، قهوه کنیا شاید بیشترین میزان دانه قهوه با کیفیت بالا را دارد که همواره در دسترس می باشد. عوامل دیگر نیز در تعیین کیفیت دانه ها مهم هستند و کارشناسان حرفه­ای چشیدن قهوه بحث می کنند که آیا اندازه دانه لزوما به معنی کیفیت بهتر قهوه روست شده (بوداده شده)، آسیاب شده یا قهوه دم کرده کنیا می باشد؟

با این حال، دسته بندی کردن بر اساس اندازه یا اصطلاحا Screen Size انجام و طبقه بندی می شود که درمورد قهوه کنیا بانام “کنیا AA”، که بزرگترین دانه ها با بیش از یک چهارم اینچ (تقریبا ۶ میلی متر) قطرهستند. دانه­ هایی که کمی کوچکتر هستند در کلاس Kenyan AB قرار می گیرند، که البته به زعم بسیاری از کارشناساناندازه دانه صرفا نشان دهنده کیفیت قهوه نمی باشد.

 

خرید دانه های قهوه سبز کنیا:

کنیا یک پرورش دهنده و صادر کننده بزرگ و قدرتمند قهوه است و قهوه های آنها در دنیا مشهور هستند و اغلب به عنوان روسترهای خاص ومخصوص تولید می شوند.

واردکنندگان و توزیع کنندگان با سازمان های محلی در کنیا برای حفاظت و وارد کردن قهوه های سبز روست نشده به ایالات متحده و کانادا کار می کنند. روسترها به طور معمول قهوه های کنیایی را با درجه روست متوسط (Medium Roast) ارائه می کنند و همچنین به طور معمول برای روسترها توصیه نمی شود که در قهوه کنیا اصطلاحا Second Crack اتفاق بیفتد.

 

درجه بندی قهوه کنیا:

درجه بندی دانه های قهوه کنیا شامل: Kenya E (Elephant Bean), Kenya PB (Peaberry) , Kenya AA ,Kenya AB, Kenya C, Kenya TT ,Kenya T, و Kenya MH/ML می باشد.

بخش عمده ای از قهوه مخصوص (Specialty Coffee) که توسط واردکنندگان فروخته می شود، درجه AA کنیا را دارد، اما AB و T نیز وارد می شوند.

 

(انتشار با ذکر منبع www.onlinecoffee.ir )

 کوک بنوش، کوک شو

فروشگاه

دانستنیهای قهوه

قهوه کنیا Kenya Coffee Beans (سوم)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *